Minkštutė plėšoma česnakinė duona su sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Plėšoma duona
Autorius apie receptą: Mūsų šeimos skaniausia duona, o ypač tinka prie grilintos mėsytės, sriubos ar salotų. Šį kartą kepiau apvalią - vaizdas tikrai vertas dėmesio, o skonis dar puikesnis. Kepimui Mūsų šeimos skaniausia duona, o ypač tinka prie grilintos mėsytės, sriubos ar salotų. Šį kartą kepiau apvalią - vaizdas tikrai vertas dėmesio, o skonis dar puikesnis. Kepimui naudojau 22 centimetrų skersmens torto formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
580 gramų miltų
300 mililitrų vandens (šilto)
50 mililitrų aliejaus
42 gramai šlapių mielių
2 šaukšteliai druskos
0.5 šaukštelio cukraus
Pertepimui:
120 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintų bazilikų
pagal skonį džiovintas rozmarinas
pagal skonį krapų
Įdarui:
125 gramai mocarela sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šiltą vandenį sumaišyti su cukrumi, įtrupinti mieles ir palikti 10 minučių pastovėti. Po to įpilti aliejų, suberti druską, miltus ir užminkyti tešlą.
2.
Dubenį sutepti aliejumi, įdėti tešlą, uždengti rankšluosčiu ir palikti, kad pakiltų apie 50 minučių šiltoje vietoje.
3.
Sviestą ištirpinti, įspausti česnaką ir įmaišyti žoleles.
4.
Iškilusią tešlą iškočioti į maždaug 59 - 48 centimetrų stačiakampį, sutepti sviestu su žolelėmis ir česnaku, supjaustyti maždaug 5 centimetrų storio juostelėmis, jas sulankstyti kaip armoniką ir dėti į torto formą, išklotą kepimo popieriumi.
5.
Vėl uždengti rankšluosčiu ir palikti kilti apie 25 - 30 minučių šiltoje vietoje. Prieš kepant į tarpus sudėti griežinėliais supjaustytą mocarelos sūrį.
6.
Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital