Minkštučiai žuvies kukuliukai grietinėlės ir daržovių padaže

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Žuvies kukuliai su baltu padažu
Autorius apie receptą: Skanus patiekalas, kurį mėgsta mano šeima. Žuvį galite pasirinkti kokią mėgstate. Skanus patiekalas, kurį mėgsta mano šeima. Žuvį galite pasirinkti kokią mėgstate. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Kukuliams:
500 gramų žuvies filė (aš naudojau lydeką)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų manų kruopų
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek krapų (smulkintų)
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek miltų (apvoliojimui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Padažui:
250 mililitrų grietinėlės (arba 250 gr grietinės)
2 vienetai morkų
100 mililitrų daržovių sultinio
1 vienetas citrinų
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek svogūnų laiškų (smulkintų)
šiek tiek petražolių (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė, svogūną ir česnaką sumalti, įmušti kiaušinį, įberti prieskonius, manus, žalumynus ir viską gerai išmaišyti.
2.
Formuoti mažus kukulius, juos apvolioti miltuose ir trumpai apkepti keptuvėje iš abiejų pusių. Išėmus iš keptuvės, padėti ant virtuvinės servetėlės.
3.
Į švarią keptuvę įpilti truputį aliejaus, sudėti burokine tarka tarkuotas morkas, trumpai apkepti, tada sudėti supjaustytą svogūną ir dar kelias minutes pakepinti.
4.
Supilti grietinėlę, sultinį, įberti prieskonius, smulkintas petražoles ir svogūnų laiškus, įtarkuoti truputį citrinos žievelės, įspausti citrinos sulčių ir sudėti žuvies kukulius. Patroškinti ant nedidelės ugnies apie 12 - 15 minučių.
5.
Patiekti su padažu ir mėgstamu garnyru. Aš išviriau brokolį ir padariau bulvių košės.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aušra
2020-10-01 21:52
Super duper skaniai! Naudojau šamo filė. Neturėjau manų, įdėjau miltų. Ir troškinau orkaitėje. Prieš tai morkas paviriau. Valgėme visi, ir pusantrų dukrytė kapojo! Ačiū už receptą! ATSAKYTI
Maisto mylėtoja
2018-11-18 23:46
Lėkštė taip gardžiai atrodo... Svalgyčiau dabar. O jeigu vaikystėje taip būtų šėrę.... Rojus. Bet sakoma, kad rojuje nebus maisto, tad mėgaukimės dabar! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital