Minkštučiai varškinės tešlos pyragėliai su mėsos įdaru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Varškinės tešlos pyragėliai su mėsa
Autorius apie receptą: Išbandžiau dar vieną varškės tešlos variantą, labai patiko, bandelės labai minkštos! Išbandžiau dar vieną varškės tešlos variantą, labai patiko, bandelės labai minkštos! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
Tešlai:
340 gramų miltų (jei varškė drėgna, daugiau)
200 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
50 mililitrų aliejaus (naudojau rapsų)
1 šaukštelis cukraus (su kaupu)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos (be kaupo)
Įdarui:
500 gramų faršo (jautienos su kiauliena)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių baltymų
2 šaukštai grietinės
2 skiltelės česnako
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Viršui:
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
šiek tiek vandens
šiek tiek miltų (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į faršą įmušti kiaušinį ir kiaušinio baltymą, sudėti smulkintą svogūną ir jo laiškus, įtarkuoti česnaką, sudėti smulkintus krapus, pagardinti druska, pipirais, įdėti grietinę ir viską išmaišyti. Palikti faršą pastovėti.
2.
Tešlai varškę išsukti su kiaušiniu ir tryniu, įdėti kepimo miltelių, išmaišyti, suberti druską, cukrų, įpilti aliejų ir dar kartą išmaišyti. Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą, tešlą turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Miltų kiekis priklauso nuo varškės drėgnumo, jei labai drėgna, berti šiek tiek daugiau miltų.
3.
Padalinti tešlą į 9 dalis, iškočioti paplotėlius, dėti įdaro ir kraštus užspausti. Suformuoti pyragėlius ir dėti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi. Viršui skirtą kiaušinį išplakti su trupučiu vandens ir aptepši pyragėlius.
4.
Kepti 180 - 190 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Edita
2022-10-20 19:42
Labai patiko, verti pakartojimo ATSAKYTI
Eva
2021-12-04 12:44
Tešla skirta virti riebaluose, kaip čeburėkus, tikrai gaunasi kietoki ATSAKYTI
as
2017-10-15 12:03
Gavosi neblogi ,gal kiek kietoki, bet skanūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital