Minkštučiai totoriški čeburekai

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovic
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Minkštučiai totoriški čeburekai
Autorius apie receptą: Šie čeburekai sultingi, tešla minkšta ir su ja labai lengva dirbti. Neabejoju, jog tautoje kiekviena šeimininkė turi savo čeburekų receptą, bet taip pat neabejoju, jog jei Šie čeburekai sultingi, tešla minkšta ir su ja labai lengva dirbti. Neabejoju, jog tautoje kiekviena šeimininkė turi savo čeburekų receptą, bet taip pat neabejoju, jog jei išbandysite šį receptą, tuomet norėsite gyventi jau vien dėl šių čeburekų! Rekomenduoju su stikline šalto kefyro! (...daugiau) Justyna Gaidamovic
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
480 gramų miltų
250 mililitrų vandens
80 gramų miltų (plikiniui)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai degtinės
20 gramų saulėgrąžų aliejaus
10 gramų druskos
Įdarui:
500 gramų maltos kalakutienos
150 gramų kefyro
1 vienetas svogūnų (didelio)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui svogūną smulkiai supjaustyti ir patroškinti vandenyje arba aliejuje apie 2 minutes. Į faršą suberti prieskonius, supilti kefyrą, dėti atvėsusį svogūną ir gerai išmaišyti.
2.
Vandenį užvirinti kartu su aliejumi ir druska. Kai vanduos užvirs, supilti 80 gramų miltų ir gerai išmaišyti, kad neliktų gumulėlių ir palikti atvėsti.
3.
Vėliau įmušti kiaušinį, gerai išmaišyti, supilti degtinę, suberti likusius miltus ir minkyti tešlą apie 15 minučių. Susukti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti šaldytuve valandai.
4.
Tešlą dar kartą perminkyti, padalinti į 10 gabalėlių po 84 gramus ir plonai iškočioti. Dėti paruošto įdaro ir sandariai užspausti kraštelius rankomis ir šakute.
5.
Virti gerai įkaitintame aliejuje gilioje keptuvėje, kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Justyna Gaidamovic
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Marija
2017-11-02 11:49
Net seilė ištįso. Manau, kad tikrai skanu ATSAKYTI
Angelė.
2019-04-08 09:17
Čia parašyta: kefyras įdarui. Nesąmonė. Kefyras tešlai vietoj vandens. receptas netikslus. ATSAKYTI
Rita
2019-04-08 09:36
Šiame recepte tešlai naudojamas vanduo, o įdarui, kad būtų sultingas ir minkštas - kefyras :) Receptas tikslus ir tikrai puikiai pavykstantis :) ATSAKYTI
Leonora
2019-11-22 14:23
Į maltą mėsa dedant kefyrą gaunasi labai sultinga mėsa ir čia ne jokia nesamonė. ATSAKYTI
Jurga
2020-02-20 10:24
Puikus receptas ATSAKYTI
Jurga
2017-10-25 21:00
Paaiskinkit toki dalyka,man tesla vis bega atgal,todel nebedarau nieko is miltines teslos ATSAKYTI
Reda
2017-10-26 08:50
Nelabai supratau, Jurga, ką tiksliau reiškia, kad tešla bėga atgal? Kad ji gaunasi skystoka? ATSAKYTI
Rasa
2019-03-28 11:34
Kai kočiojat tešlą nepagailėkit miltų. ATSAKYTI
Gintare
2017-10-24 16:47
Ar galima uzsiminkyti tesla ir palikti saldytuve kitai dienai? ATSAKYTI
Rozalija
2017-10-25 08:06
Aš kartais tešlą pasidarau iš vakaro ir palieku šaldytuve per naktį, tik prieš dėdama į šaldytuvą tešlos viršų patepu aliejumi ir suvynioju į maistinę plėvelę, jog neapdžiūtų. ATSAKYTI
A
2017-10-24 01:15
o vietoje degtines ar galima ka kits naudoti? arba nedet is viso? ATSAKYTI
Evelina
2017-10-24 07:48
Degtinė suteikia traškumo ir čeburekai, jos įdėjus, sugeria mažiau riebalų. Turėtų vietoje jos tikti bet koks kitas panašaus stiprumo alkoholis. Aišku, galima ir nedėti, aš ne visada dedu ir vis tiek skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital