Minkštučiai pyragėliai su grybais, kumpiu ir sūriu pagal moldavišką receptą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Moldaviški pyragėliai su grybais
Autorius apie receptą: Šių pyragėlių tešla yra iš moldaviškos virtuvės skrynios. Mano močiutė Moldavijoje juos irgi kepė su įvairiais įdarais. Jie yra labai skanūs ir lengvai pagaminami. Šį Šių pyragėlių tešla yra iš moldaviškos virtuvės skrynios. Mano močiutė Moldavijoje juos irgi kepė su įvairiais įdarais. Jie yra labai skanūs ir lengvai pagaminami. Šį kartą aš kepiau su voveraitėmis, bet galite naudoti ir kitokį savo mėgiamą įdarą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
320 gramų miltų (apytikriai)
200 mililitrų vandens
100 mililitrų aliejaus
šiek tiek druskos
Įdarui:
180 gramų voveraičių (arba pievagrybių ar apvirtų miško grybų)
100 gramų rūkyto kumpio
100 gramų sūrio
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek sviesto
Viršui:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites nuvalyti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje su sviestu. Pagardinti druska, pipirais ir palikti atvėsti.
2.
Kumpį ir svogūnų laiškus supjaustyti, sūrį sutarkuoti, viską sumaišyti su voveraitėmis, šiek tiek pagardinti druska ir piprais.
3.
Į dubenėlį supilti vandenį, aliejų, suberti druską ir viską išmaišyti. Tada suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Tešla turi būti minkšta, elastinga ir nelipti prie rankų.
4.
Padalinti tešlą į 12 lygių dalių, iš kiekvienos iškočioti stačiakampį. Ant krašto dėti įdaro, užlenkti šonus į vidų ir susukti pyragėlį.
5.
Prieš kepant pyragėlius aptepti išplaktu kiaušiniu ir apibarstyti sezamo sėklomis.
6.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital