Minkštučiai pyragėliai su grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Pyragėliai su grybais
Pyragėliai su grybais
Pyragėliai su grybais
Pyragėliai su grybais
Autorius apie receptą: Puikus užkandis namuose, vakarėlyje, kelionėje ar iškyloje gamtoje. Puikus užkandis namuose, vakarėlyje, kelionėje ar iškyloje gamtoje. Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
450 gramų miltų (ar šiek tiek daugiau)
200 gramų sviesto
4 šaukštai grietinės
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 mililitrų grybų (virtų)
1 vienetas svogūnų
0.5 vieneto morkų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek aliejaus
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Miltus išsijojame į dubenį. Vis pamiltuojant burokinę tarką sutarkuojame šaltą sviestą ir ranka trupiname miltus su sviestu iki trupinukų.
2.
Sudedame grietinę ir suminkome tešlą. Tešlą suspaudžiame į rutulį ir padedame į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms.
3.
Grybus sumalame stambiai arba susmulkiname peiliu. Svogūną smulkiai supjaustome, morką sutarkuojame. Svogūną ir morką pakepiname, sudedame grybus, druską, pipirus ir viską atvėsiname.
4.
Tešlą suskirstome į nedidelius apvalius vienodus gabalėlius. Juos iškočiojame, dedame įdaro ir užlankstome vokeliu arba kaip kibinus, užspaudžiame kraštus.
5.
Padarytus pyragėlius dedame į kepimo popierium išklotą blėtelę, aptepame išplaktu kiaušiniu, galime apibarstyti sezamu, kmynais ar žolelėmis. Kepame iki 180"C - 190"C įkaitintoje orkaitėje 20 - 30 min, kol gražiai pagelsta.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital