Minkštučiai kibinai su vištiena ir pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Kibinai su vištiena ir pievagrybiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
500 gramų miltų
250 gramų sviesto
100 mililitrų grietinės, 30% riebumo
100 mililitrų majonezo
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
Įdarui:
400 gramų mėsos
200 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas aliejaus
šiek tiek vandens (virinto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į miltus stambia tarka įtarkuoti sviestą ir patrinti tarp pirštų. Sudėti grietinę, majonezą ir užminkyti tešlą. Palikti tešlą šaldytuve 2 valandoms.
2.
Mėsą supjaustyti mažais kubeliais, pagardinti druska ir pipirais, sudėti pjaustytus ir karštame aliejuje pakepintus grybus, smulkiai pjaustytus svogūnus. Įpilti šiek tiek šalto virinto vandens ir viską išmaišyti.
3.
Tešlą padalinti į 14 gabaliukų, kiekvieną atskirai iškočioti, į vidurį įdėti įdaro, užlenkti ir formuoti kibiną.
4.
Dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 - 45 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aistė
2017-09-15 17:32
Super, labai skanūs. Labai gera tešla. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital