Minkštučiai kiaulienos kotletukai

AUTORIUS:
Malonumas Gaminti
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkštučiai kiaulienos kotletukai
Autorius apie receptą: Prisipažinsiu, ne vienus ir ne du metus bandau kepti kotletus. Pagal įvairiausius receptus. Bet,niekaip nesigaudavo tikrai skanūs, minkštučiai... kol neatradau šių. Receptas Prisipažinsiu, ne vienus ir ne du metus bandau kepti kotletus. Pagal įvairiausius receptus. Bet,niekaip nesigaudavo tikrai skanūs, minkštučiai... kol neatradau šių. Receptas iš galvos, daugybės receptų mišinys ir kiekvieno recepto geriausioji dalis. Kotletukai labai minkšti, purūs, tirpsta burnoje. Rekomenduoju išmėginti! (...daugiau) Malonumas Gaminti
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos faršo
200 gramų maltų džiūvėsėlių
250 gramų grietinėlės
150 gramų tepamo sūrelio
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas sultinio kubelių
pagal skonį druskos
pagal skonį citrinpipirių
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dubenėlyje 100 g džiūvesėlių užpyliau grietinėle ir išmaišiau, kad neliktų gumuliukų. Masė gali atrodyti skystoka, bet pastovėję, džiūvesėliai išbrinksta.
2.
Į faršą įmušiau kiaušinį, bėriau druskos, citrinpipirių, sukrėčiau džiūvesėlių ir grietinėlės masę ir gerai išminkiau.
3.
Šlapiomis rankomis gnybiau faršo ir delnais formavau kotletukus, apvoliojau juos likusiuose džiūvesėliuose.
4.
Keptuvėje su aliejumi apkepiau kotletukus iš abiejų pusių. Kepti reikia labai trumpai - maždaug po minutę iš kiekvienos pusės, tik, kad išlaikytų formą.
5.
Sudėjau kotletus į puodą, užpyliau vandens, kad apsemtų, įdėjau sultinio kubelį ir tepamą sūrį.
6.
Uždengiau ir troškinau 50 min ant silpnos ugnies.
AUTORIUS: Malonumas Gaminti
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital