Minkštučiai kepti varškėtukai

AUTORIUS:
Alma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Minkštučiai kepti varškėtukai
Minkštučiai kepti varškėtukai
Minkštučiai kepti varškėtukai
Minkštučiai kepti varškėtukai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
100 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių trynių
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę, trynius, miltus, druską ir cukrų sumaišyti į vientisą masę. Miltų kiekį koreguokite pagal save, jeigu varškė sausesnė, jų gali reikėti ir mažiau, o jeigu šlapesnė - kiek daugiau. Padauginus miltų varškėtukai bus kieti, tad jų stenkitės dėti tik tiek, kad pavyktų rankomis formuoti varškėtukus.
2.
Šaukštu pakabinti šiek tiek masės ir miltuotais pirštais formuoti blynelius.
3.
Juos iš abiejų pusių apkepti gerai įkaitintoje keptuvėje.
AUTORIUS: Alma
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Dana
2017-11-13 17:17
Patys skaniausi varškėtukai man šie! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital