Grybų kotletai - minkšti ir sultingi

AUTORIUS:
Gintarė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Grybų kotletai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šie kotletukai - puiki ir labai gardi idėja, kai vakarienei norisi kažko kito negu mėsa. Jeigu norite, papildomai tinka dėti tarkuotos morkos. Šie kotletukai - puiki ir labai gardi idėja, kai vakarienei norisi kažko kito negu mėsa. Jeigu norite, papildomai tinka dėti tarkuotos morkos. Gintarė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų grybų (miško grybų ar pievagrybių)
3 vienetai kiaušinių (mažesnių)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
1 sauja maltų džiūvėsėlių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jeigu naudojate pievagrybius, juos pakanka paprasčiausiai nuplauti, apvalyti nešvarumus ir kelias minutes apvirti arba apkepinti. Jei naudojate miško grybus, juos reikėtų išvalyti, kruopščiai nuplauti ir pavirti 20 - 30 minučių. Išvirtus grybus sumalkite.
2.
Svogūną labai smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su grybų mase. Įmuškite kiaušinius, berkite džiūvėsėlius ir prieskonius, gerai išmaišykite.
3.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Šaukštu dėkite grybų masės formuodami blynelius. Kepkite ant vidutinės ugnies gražiai apkepdami iš abiejų pusių.
4.
Labai skanu valgyti su grietine arba natūraliu jogurtu.
AUTORIUS: Gintarė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Laura
2021-05-17 08:55
Ar vietoje dziuveseliu galima dėti miltų į pievagrybių kotletus? :) ATSAKYTI
Greta
2021-05-17 09:31
Galima :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital