Varškės keksiukai su braškėmis - minkštučiai ir skanūs

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Varškės keksiukai su braškėmis
Varškės keksiukai su braškėmis
Varškės keksiukai su braškėmis
Autorius apie receptą: Labai minkšti ir skanūs keksiukai. Beje, juos gamindama stiklinę naudojau 250 mililitrų. Labai minkšti ir skanūs keksiukai. Beje, juos gamindama stiklinę naudojau 250 mililitrų. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 stiklinės cukraus (arba pagal skonį)
2 stiklinės miltų
360 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių (L dydžio)
180 gramų sviesto
12 vienetų braškių
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į varškę įdėti minkštą kambario temperatūros sviestą, suberti cukrų, druską ir viską gerai išmaišyti (aš maišau elektriniu plakikliu).
2.
Įmušti kiaušinius, išmaišant po kiekvieno. Įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Tešla turėtų būti tirštoka.
3.
Į keksiukų formeles dėti po kupiną valgomą šaukštą tešlos. Į tešlos vidurį įsmeigti braškę. Ant viršaus uždėti po daugmaž arbatinį šaukštelį tešlos.
4.
Keksiukus kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 35 minutes, kol gražiai paruduos.
5.
Iškepusius keksiukus galima apibarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (12)
Jolanta
2019-06-15 02:29
Kokia varškę naudojote ? Liesa? ATSAKYTI
Diana
2019-06-16 22:22
As gaminau su 9 proc., gavosi tobuli keksiukai!! Bet su liesa irgi turetu buti gerai, nes papildomai dedasi sviesto, tad sausi tikrai nebus ATSAKYTI
Anita
2018-05-23 22:50
Labai skanus keksiukai, dejau viena stikline cukraus, ir dar silauogiu papildomai idejau, nu man ir seimai lb patiko :) ATSAKYTI
Jo
2017-11-05 22:25
Labai patiko visiems seimos nariams! Aciu! ATSAKYTI
Asta
2017-07-05 22:11
Ar ne per daug cukraus? Pusė litro cukraus man pasirodė žiauriai daug, nesinori net bandyt... ATSAKYTI
Dita
2017-07-06 08:42
Galima cukraus dėti ir mažiau, aš dėjau apie 150g ir buvo skanu :) Čia kaip kas saldžiai mėgsta :) ATSAKYTI
Diana
2020-01-18 15:03
o miltu irgi puse kilogramo :D ATSAKYTI
Saule
2017-07-04 18:25
O orkaite turi but ikaitus, ar deti tik ijungus? ATSAKYTI
Toma
2017-07-04 22:11
Visada kepinius (keksiukus, pyragus ir kt.) dėkite tik į ikaitintą iki recepte nurodytos temperatūros orkaitę, kitaip gali neiškilti ATSAKYTI
Asta
2017-07-03 16:38
Ar sviesta deti lydyta?ar kambario temperaturos?aciu ATSAKYTI
Onutė
2017-07-03 19:14
Kambario temperatūros, lydyti nereikia ATSAKYTI
Jorė
2017-06-26 13:22
tikrai skanus, man ir vaikams labai patiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital