Minkštučiai blyneliai sumuštinių keptuvėje

AUTORIUS:
Justyna Gaidamovic‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 66)
Blyneliai sumuštinių keptuvėje
Autorius apie receptą: Labai minkštučiai, skanūs sumuštinių keptuvėje kepti blyneliai, jūsų šeimynai Labai minkštučiai, skanūs sumuštinių keptuvėje kepti blyneliai, jūsų šeimynai Justyna Gaidamovic‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai kiaušinių
200 gramų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto
1 šaukštas krakmolo
0.5 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius išplakit su cukrumi iki baltumo. Maišydami, plona srovele supilkite tirpintą ir atvėsintą sviestą.
2.
Įmaišykite sijotus miltus ir krakmolą. Sodą užgesinkite actu ir dėkite į masę. Išmaišykite. Beje, vietoje sodos galima naudoti ir kepimo miltelius, tik jų dėkite šiek tiek daugiau - apie 1 kupiną šaukštelį ir kepimo miltelių gesinti nereikia, tiesiog juos įmaišykite drauge su miltais.
3.
Kepkite įkaitintoje sumuštinių keptuvėje. Į vieną keptuvės puselę dedu apie du šaukštus tešlos, uždengiu ir kepu. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna Gaidamovic‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (22)
Simona
2020-08-05 21:31
Man patiko, ačiū už receptą ATSAKYTI
Roberta
2020-06-03 18:27
O būtinai kepti sumuštinių keptuvėje? ATSAKYTI
Agnė
2020-06-03 20:47
Tikrai nebūtina, galima ir keptuvėje :) ATSAKYTI
Loreta
2019-02-04 12:03
O tešlą kokia turi gautis. ATSAKYTI
Ramune
2019-01-26 10:52
Labai skanu aciu uz recepta gal galima daugiau receptu ATSAKYTI
Aida
2018-08-12 15:26
Man tai gavosi ne blyneliai, o labiau minkšti sausainiai, bet vistiek skanūs ATSAKYTI
Laura
2018-07-13 18:59
super:)
skanuuuu:)P
ATSAKYTI
Marija
2018-05-22 17:47
Labai skanu aciu jum ATSAKYTI
Gitana
2018-04-05 20:37
Gal žinot ko daugiau dėti ar mažiau kad blynai būtu minkštesni? ATSAKYTI
Laura
2018-04-06 08:43
Pabandykite mažiau miltų ir šiek tiek daugiau kėlimo priemonės (aš vietoje sodos dedu apie 1.5 šaukštelio kepimo miltelių). Na ir iškepti, bet neperkepti svarbu, nes ilgai kepant bet kas džiūva ir kietėja :-) ATSAKYTI
Onute
2020-05-07 22:40
As nededu krakmolo. ATSAKYTI
Virginija
2018-04-03 21:08
Kiek laiko reikia kepti blynukus? ATSAKYTI
Raminta
2018-04-03 22:26
Labai priklauso nuo keptuvės, tiesiog stebėkie vos vos kilsteldami, kada jau atrodys iškepę. Man kepė netrumpai, kokias 8 minutes, bet na čia visiškai keptuvės galingumo klausimas ATSAKYTI
Eglė
2018-04-03 09:52
Ar krakmolas čia būtinas? ATSAKYTI
Rita
2018-04-03 12:37
Jis suteikia daugiau purumo, bet galite pakeisti miltais jį, nelabai skonis nukentėti turėtų ATSAKYTI
Nesvarbus
2018-04-02 15:18
Norėjau paklausti ar tikrai čia gaunasi tik 2 blyneliai? ATSAKYTI
Milda
2018-04-02 17:03
Oi ne, blynelių daugmaž tiek, kiek pavaizduota nuotraukoje, tiesiog turbūt kokios 2 labai sočios vakarienės porcijos iš jų yra, arba 3-4 lengvos vakarienės :) ATSAKYTI
Ingrida
2018-03-18 18:26
Labai jaučiasi soda...dėjau pusę a.š.Neskanu ATSAKYTI
Vida
2018-03-18 22:56
Jeigu jaučiasi, vadinasi nenugesinote jos pakankamai. Dedant sodą, ją būtinai reikėtų nugesinti (actu, citrinos sultimis ar pan.), kitaip tikrai jausis. O kai nugesini, toks nedidelis kiekis sodos kepinyje tikrai skonio nepalieka ATSAKYTI
Jone
2020-05-07 22:44
Niekada nededu nei sodos, nei acto, nei krakmolo. Kildinimui naudoju kepimo miltelius, kiausinius isplaku. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital