Minkštos varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
varškės spurgos
varškės spurgos
varškės spurgos
varškės spurgos
Autorius apie receptą: Minkštos, ne per saldžios ir labai skanios. Gal paspurgaujam? Minkštos, ne per saldžios ir labai skanios. Gal paspurgaujam? Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
400 gramų varškės
10 šaukštų miltų
3 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
1 šaukštas acto (sodai nugesinti)
1 šaukštas degtinės
1 šaukštelis sodos
2 šaukštai cukraus pudros (pabarstymui)
0.5 litro aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Varškę pertriname per sietelį.
2.
Kiaušinius išplakame su cukrumi. Įmaišome varškę, miltus. Sudedame nugesintą sodą. Masę gerai išmaišome. Į ją pilame degtinę.
3.
Gerai įkaitiname aliejų. Drėgnomis rankomis formuojame spurgutes ir verdame aliejuje, kol gražiai pagelsta.
4.
Iškepusias sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų, aliejaus perteklių. Barstome cukraus pudra ir skanaujam.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital