Minkštos varškės skarelės su obuoliais (be kiaušinių)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Minkštos varškės skarelės su obuoliais (be kiaušinių)
Autorius apie receptą: Labai skanios varškės skarelės su obuoliais be kiaušinių ir sviesto. Labai skanios varškės skarelės su obuoliais be kiaušinių ir sviesto. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
250 gramų varškės
250 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų kefyro
1 vienetas obuolių (didelio)
3 šaukštai cukraus (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių (be kaupo)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę pertrinti per sietelį, sudėti į dubenį. Supilti kefyrą, berti cukrų, druską ir gerai išmaišyti.
2.
Į dubenį su varškės mase įsijoti miltus, kepimo miltelius ir užminkyti tešlą.
3.
Tešlą iškočioti iki 3 mm storio. Supjaustyti 5x5 cm dydžio kvadratėliais.
4.
Obuolį supjaustyti skiltelėmis.
5.
Į kiekvieną tešlos kvadratėlio centrą dėti po obuolio skiltelę, užlenkti kraštus ir paspausti, kad susijungtų.
6.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštas skareles ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių iki kol švelniai pagels.
7.
Kai iškeps, pabarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital