Minkštos mielinės spurgytės

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Mielinės spurgos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios, nesudėtingai paruošiamos spurgos tiems, kad nemėgsta varškės spurgų ar tiesiog nori paįvairinti savo kepinių meniu. Spurgos viduje korėtos, todėl į Labai skanios, nesudėtingai paruošiamos spurgos tiems, kad nemėgsta varškės spurgų ar tiesiog nori paįvairinti savo kepinių meniu. Spurgos viduje korėtos, todėl į iškepusias konditeriniu švirkštu galima įspausti uogienės. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
460 gramų kvietinių miltų (+ kočiojimui ir barstymui)
240 mililitrų pieno (šilto)
2 vienetai kiaušinių
60 gramų sviesto (tirpinto ir atvėsinto)
10 gramų sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
500 mililitrų aliejaus (apytikriai, kepimui)
šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį berti miltus, druską, mieles, įmušti kiaušinius, supilti pieną ir tirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą.
2.
Tešlą kruopščiai išmaišyti uždengti maistine plėvele ir palikti 1 valandai šiltai, kol pakils.
3.
Kočiojimo paviršių gausiai pabarstyti miltais, ant viršaus dėti tešlą, ją apvolioti miltuose ir kočioti iki 0.5 - 1 cm storio. Supjaustyti kvadratais, išdėlioti ant nelipnaus paviršiaus, pvz., kepimo popieriaus, paliekant tarpelius tarp spurgų. Pabarstyti miltais, uždengti plėvele ir palikti šiltai 30 minučių pakilti.
4.
Skrudintuvėje ar storadugniame puode įkaitinkite aliejų ir dėkite kepti po kelias spurgas, kad tarpusavyje nesiliestų. Kepti 2 - 3 minutes iš abiejų pusių.
5.
Spurgas ištraukti kiaurasamčiu, dėti ant popierinių rankšluostėlių, kad sugertų riebalų perteklių. Pabarstyti cukraus pudra ir ragauti!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital