Minkštos bulvinės bandelės su mėsa - be mielių

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvinės bandelės su mėsa
Autorius apie receptą: Šios bulvinės bandelės su mėsa nuo stalo dingo akimirksniu. Man jos skanesnės negu mielines bandukės, o ir didelių pastangų nereikia. Šios bulvinės bandelės su mėsa nuo stalo dingo akimirksniu. Man jos skanesnės negu mielines bandukės, o ir didelių pastangų nereikia. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
Tešlai:
500 gramų bulvių (virtų, trintų)
400 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų kefyro
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
400 gramų kiaulienos faršo (tinka ir kitas mėgstamas)
1 vienetas svogūnų
pagal poreikį fermentinio sūrio (tarkuoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį ciberžolės
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į virtas trintas bulves įmušti kiaušinius, supilti kefyrą ir išmaišyti. Suberti krakmolą, miltus ir druską ir užminkyti tešlą. Tešla turi beveik nelipti prie rankų.
2.
Įdarui faršą sumaišyti su smulkintu svogūnu, pagardinti druska ir ciberžole, galite įdėti tarkuoto fermentinio sūrio.
3.
Pamiltuoti stalą ir formuoti bandeles taip, kaip mažus čeburekus, tik tešlą kočioti storiau. Iškočioti paplotėlį, ant krašto dėti įdarą ir kraštus užspausti. Kad geriau suliptų, galite patepti vandeniu.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Aurimas
2018-05-24 20:23
Gal kas bandėt naudoti begliutenius miltus? Ar gausis man pvz su ryžių ar kukurūzų miltais? ATSAKYTI
Evelina
2018-06-04 19:03
Galite pabandyti, bet begliutenių miltų konsistencija būna kitokia, nes būtent glitimas suriša tešlą. Jeigu naudosite beggliutenius, jų kiekį koreguokite pagal tešlą žiūrėdami ir užminkytą tešl dar palikite 15-20 min pabrinkti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital