Minkštos bandelės su vištiena ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Minkštos bandelės su vištiena ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai minkštos ir skanios. Labai minkštos ir skanios. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
360 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
220 mililitrų kefyro (šilto)
50 mililitrų aliejaus (be kvapo)
3 šaukšteliai cukraus
21 gramas šlapių mielių
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
200 gramų vištienos šlaunelių mėsos (maltos)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 šlakelis aliejaus
1 pundelis žalumynų
1 šaukštas grietinės (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai pieno
Viršui:
60 gramų sūrio (tarkuoto)
pagal poreikį juodojo sezamo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį pilti kefyrą, berti cukrų, dėti mieles ir išmaišyti. Palikti 10 - 15 minučių pastovėti. Tuomet pilti aliejų, berti druską ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su mielėmis palaipsniui berti miltus ir minkyti tešlą apie 6 - 7 minutes. Ji turi būti minkšta ir beveik nelipti prie rankų.
3.
Paruoštą tešlą ir dubenėlį aptepti aliejumi, uždengti dangtį ir palikti kilti 1 valandą.
4.
Įdarui į keptuvę pilti aliejaus, įkaitinti.
5.
Morkas ir svogūną sutarkuoti, suberti į keptuvę, dėti vištieną ir apkepti. Berti druską, pipirus, smulkintus žalumynus. Įdėti grietinės, bet nedėkite per daug, kad įdaras nebūtų per skystas. Patroškinti kelias minutes.
6.
Pakilusią tešlą padalinti į 8 lygias dalis, iš kiekvienos iškočioti paplotėlį, jo storis turėtų būti apie 3 - 4 mm. Per vidurį dėti įdaro, tuomet užspausti kraštus.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštas bandeles. Uždengti maistine plėvele ir palikti pakilti 30 minučių.
8.
Aptepimui į dubenį dėti trynį, pilti pieną, išplakti ir aptepti bandeles. Pabarstyti sezamo sėklomis, sūriu.
9.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25-30 minutes.
10.
Iškepusias bandeles uždengti švariu virtuviniu rankšluosčiu ir leisti pravėsti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital