Minkštos bandelės širdelės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bandelės širdelės
Autorius apie receptą: Minkštutės ir labai skanios bandelės. Minkštutės ir labai skanios bandelės. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų pieno (šilto)
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
60 mililitrų aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
5 gramai sausų mielių
pagal skonį vanilės (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį supilti pieną, suberti mieles, cukrų ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su mielėmis įmušti kiaušinį, įberti druskos, pilti aliejų, įdėti vanilės ir gerai išmaišyti. Galiausiai įsijoti miltus ir užminkyti tešlą.
3.
Paruoštą tešlą užkloti rankšluostėliu ir palikti kilti šiltoje vietoje 1.5 valandos.
4.
Paruoštą tešlą iškočioti, supjaustyti į nedidelius kvadratėlius, maždaug 10x10 cm. Kvadratėlį susukti į suktinuką, suktinuką perlenkti pusiau, kad glaustųsi galiukais, suspausti, kad laikytųsi. Paruoštą bandelę padėti ant stalo, kad lygioji pusė būtų viršuje ir apačioje, o iš šonų matytųsi sluoksniai. Bandelę įpjauti pusiau nuo tos vietos, kuriose suktinukas sulenktas pusiau. Tuomet atlenkti įpjovą ir ištiesti į gražią širdelės formą.
5.
Sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, paliekant tarpus. Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital