Minkšti žuvies maltinukai su salotomis (be majonezo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti žuvies maltinukai su salotomis (be majonezo)
Autorius apie receptą: Labai jau gardžiai viskas gavosi. Taip, pati save pasigyriau, bet rimtai labai skanu. Jei mėgstate žuvį - siūlau išbandyti. Patiekti žuvies maltinukus su bulvių-morkų koše. Labai jau gardžiai viskas gavosi. Taip, pati save pasigyriau, bet rimtai labai skanu. Jei mėgstate žuvį - siūlau išbandyti. Patiekti žuvies maltinukus su bulvių-morkų koše. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų žuvies filė (bet kokios mėgstamos)
1 vienetas kiaušinių (didesnio)
80 gramų kuskuso
50 mililitrų grietinėlės (apytikriai)
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį svogūnų laiškų (smulkintų)
pagal poreikį aliejaus
Salotoms:
1 vienetas ilgavaisių agurkų
100 gramų graikiško jogurto (arba kito natūralaus)
1 vienetas citrinų (mažos)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
0.5 šaukštelio medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį krapų (smulkinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvies maltinukams į dubenį berti kuskusą, užpilti verdančiu vandeniu, palikti pastovėti 5 minutėms.
2.
Žuvies file supjaustyti, dėti į trintuvą, įmušti kiaušinį, pilti grietinėlę ir sutrinti iki vientisos masės. Tuomet įmaišyti susmulkintus krapus, smulkintus svogūnų laiškus, atvėsusį kuskusą, berti druską, pipirus, česnako miltelius, išmaišyti ir leisti pastovėti šaldytuve apie 20-25 minutes.
3.
Iš paruoštos žuvies masės rankomis formuoti nedidelius maltinukus.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti paruoštus maltinukus ir kepti iš abiejų pusių po kelias minutes ant nedidelės kaitros iki kol iškeps ir apkeps.
5.
Salotoms agurką ir svogūną supjaustyti, dėti į dubenėlį.
6.
Į nedidelį indelį dėti jogurtą, išspausti citrinos sultis, dėti medų, berti druską, pipirus, smulkintus krapus, gerai išmaišyti.
7.
Paruoštą padažą supilti ant agurkų ir svogūnų, dar kartą išmaišyti.
8.
Iškeptus maltinukus tiekti su salotomis, bulvių koše ar kitu mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital