Minkšti žuvies maltinukai su grietinėle

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti žuvies maltinukai su grietinėle
Autorius apie receptą: Minkštučiai ir labai skanūs maltinukai. Žuvį galite rinktis tokią, kokią mėgstate. Šių maltinukų nereikia apvolioti nei miltuose, nei džiūvėsėliuose, nes kepdami jie Minkštučiai ir labai skanūs maltinukai. Žuvį galite rinktis tokią, kokią mėgstate. Šių maltinukų nereikia apvolioti nei miltuose, nei džiūvėsėliuose, nes kepdami jie puikiai laiko savo formą. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų baltos žuvies filė (apytikriai)
200 mililitrų grietinėlės (apytikriai, jos kiekis priklauso nuo žuvies)
2 vienetai kiaušinių (nedidelių)
1 vienetas svogūnų (didesnio)
1 pundelis krapų
1 pundelis petražolių
1 šaukštas kukurūzų krakmolo (apytikriai)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį maltos ciberžolės
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
pagal poreikį sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies file nuplauti, gerai nusausinti, sumalti. Jei naudosite šaldytą, prieš tai gerai atšildykite ir rankomis nuspauskite nereikalingą skystį ir tuomet sumalkite.
2.
Svogūną susmulkinti. Į keptuvę pilti aliejaus, dėti sviesto, įkaitinti, suberti svogūnus ir apkepti. Palikti atvėsti.
3.
Krapus ir petražoles susmulkinti. Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.
4.
Į dubenį su sumalta žuvimi sudėti trynius, suberti druską, pipirus, ciberžolę, krapus, petražoles, krakmolą ir apkeptą svogūną, supilti grietinėlę, gerai išmaišyti.
5.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į dubenį su paruošta mase. Atsargiai išmaišyti. Masę palikti pastovėti kelioms minutėms, tuomet rankomis formuoti maltinukus ir kepti juos įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių ant nedidelės kaitros.
6.
Patiekti su bulvių - morkų koše ir agurkų - ridikėlių salotomis ar kitu mėgstamu garnyru.
Patarimai:
Grietinėlės kiekį reguliuokite pagal žuvį. Faršas turi būti lengvai formuojamas, ne skystas.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital