Minkšti vištienos maltinukai su varške ir sūriu

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkšti vištienos maltinukai su varške ir sūriu
@Shuttertsock
Autorius apie receptą: Minkšti vištienos maltinukai, kuriuos jau nuo pirmo kąsnelio pamėgo visa šeima. Iškepa purūs, sultingi ir su gardžia traškia plutele. Minkšti vištienos maltinukai, kuriuos jau nuo pirmo kąsnelio pamėgo visa šeima. Iškepa purūs, sultingi ir su gardžia traškia plutele. Rita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų vištienos faršo (naudojau šlaunelių ir krūtinėlių file)
2 vienetai kiaušinių
60 gramų varškės 9%
40 gramų sūrio (smulkiai tarkuoto)
0.5 vieneto svogūnų
pagal skonį prieskonių vištienai
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį džiūvėsėlių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į dubenį sudėti faršą, varškę, suberti sūrį, svogūnus, įmušti kiaušinius, įberti vištienos prieskonius, pipirus, druską ir gerai išmaišyti.
3.
Imti šiek tiek paruoštos masės ir rankomis formuoti maltinukus, kiekvieną apvolioti džiuvėsėliuose iš visų pusių.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti maltinukus ir apkepti iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrunda.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital