Minkšti vištienos ir moliūgo kotletai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti vištienos ir moliūgo kotletai
Autorius apie receptą: Minkštučiai, lengvai paruišiami kotletai, puikiai tinkantys tiek mažiems, tiek dideliems Minkštučiai, lengvai paruišiami kotletai, puikiai tinkantys tiek mažiems, tiek dideliems Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
450 gramų vištienos faršo (iš krūtinėlės)
100 gramų moliūgų
100 mililitrų grietinėlės, liesos
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių
20 gramų sviesto
2 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį džiovintų šalavijų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną smulkiai supjaustyti. Ant nedidelės kaitros pakepinti svieste. Nereikia apskrudinti, tik tiek, kad šiek tiek suminkštėtų.
2.
Moliūgą, česnaką smulkiai sutarkuoti. Dėti į kepančius svogūnus ir viską pakepinti 7-10 min., kad moliūgas suminkštėtų. Atvėsinti.
3.
Džiūvėsėlius užpilti grietinėle (arba pienu) išmaišyti ir palikti išbrinkti.
4.
Į mėsą dėti atvėsusį moliūgą, džiūvėsėlius, įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, džiovintas žoleles ir gerai sumaišyti.
5.
Formuoti norimo dydžio kotletukus ir kepti įkaitintame aliejuje, iš abiejų pusių, kol apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital