Minkšti virtų bulvių ir varškės kotletai

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Virtų bulvių kotletai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, sultingi ir labai skanūs kotletukai! Galima tiekti su grietine ir daržovėmis, pievagrybių padažu, o galima - kaip garnyrą! Minkšti, sultingi ir labai skanūs kotletukai! Galima tiekti su grietine ir daržovėmis, pievagrybių padažu, o galima - kaip garnyrą! Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (virtų su lupenomis)
250 gramų varškės (sausesnės)
250 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių (mažesnių)
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nulupti ir sutrinti.
2.
Į bulves dėti varškę, įtarkuoti sūrį, įmušti kiaušinius, įspausti česnaką, pagardinti prieskoniais. Viską kruopščiai išmaišyti ir išminkyti.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti įprasto dydžio kotletus. Kepti ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Patarimai:
Jei masė per drėgna, papildomai galima įdėti šiek tiek krakmolo ar miltų.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (14)
Vi
2020-04-18 23:04
Receptas blogas. Be miltų - ištyžta verčiant keptuvėje.
Kas man šovė į galvą gaminti neskaitant komentarų? Nežinau! :/ ATSAKYTI
Vi
2020-04-18 23:06
Plius, kaip kiti jau komentavo, "kotletai" beskoniai. ATSAKYTI
Agnė
2020-04-19 17:54
Labai priklauso nuo bulvių, jei jos nėra krakmolingos, reikėtų papildomai dėti krakmolo, kaip ir parašyta patarimuose. ATSAKYTI
Ii
2020-03-15 19:37
Gaminom, kazkokie beskoniai... ismetem lauk viska ATSAKYTI
Ava
2020-03-06 17:55
Aš kepiau virtų bulvių ir varškės kepsniukus. Keičiaų receptūrą: 1. Dėjau daugiau baltymų nei trynių. 2. Į masę įbėriau apie 50 g. krakmolo.
Kepiau keptuvėje ir dėti reikia į karštą aliejų ir vartyti reikia tik getai apkepus. Tada išėjo labai skanūs kepsniukai ATSAKYTI
Violeta
2019-08-02 16:47
Istizo bekepant. Bulves buvo virtos su lupenom, varske pakankamai sausa. Visai nepatiko, tiek kepti, tiek skoniu :/ ATSAKYTI
Rūta
2019-08-02 17:14
Skonis tai kiekvienam kitoks turbūt, man skanu :) O dėl kepimo sunkumų - labai priklauso nuo bulvių krakmolingumo, kaip ir parašyta prie patarimų, jei masė pernelyg drėgna, reikia dėti krakmolo ar miltų. ATSAKYTI
Zita
2019-01-10 22:52
Ačiū už receptus,skanu!Tik virtų bulvių varškėtukai kažkodėl iširo,o krakmolo nereikia? ATSAKYTI
Gintarė
2019-01-11 11:10
Jei bulvės išvirtos su lupena ir varškė nėra pernelyg šlapia, turėtų užtekti pačių bulvių krakmolingumo, jei yra, tikrai galima įdėti šiek tiek papildomai. ATSAKYTI
Viktorija
2018-07-03 12:55
Na pabandžiau ir aš, man taip pat pirma partija išėjo į šiūkšlių dėžę, nes nekibo visai, nors ir bulvės normalios ir kiaušiniai ne dideli... Įdėjus 2-3 šaukštus miltų, tapo įmanoma apversti. Skonyje draugų nerasi žinoma, bet vaizdas skanesnis nei patys blyneliai. Valgomi, bet mano skoniui bulviniai blyneliai ir tiek. ATSAKYTI
Milda
2018-05-26 16:21
Sveiki. Viską padariau kaip parašyta. Blynai/kotletai nesukibo visai. Viskas išsileido. Nusivyliau :( ATSAKYTI
Sandra
2018-05-30 10:20
Gali būti, kad varškę labai šlapią naudojot arba kiaušiniai dideli, ar bulvės nekrakmolingos? Reikėtų žiūrėti konsistenciją, jei matote, kad masė nelimpa, galima papildomai šiek tiek miltų berti. ATSAKYTI
li
2018-05-24 11:30
Sveiki, ar galima kepti orkaiteje? ATSAKYTI
Kotryna
2018-05-24 20:22
Galima ir orkaitėje :) Apie 180 C laipsnių, 20 - 30 minučių, kol apskrus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital