Minkšti virtų bulvių ir varškės kotletai

AUTORIUS:
Kotryna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Virtų bulvių kotletai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti, sultingi ir labai skanūs kotletukai! Galima tiekti su grietine ir daržovėmis, pievagrybių padažu, o galima - kaip garnyrą! Minkšti, sultingi ir labai skanūs kotletukai! Galima tiekti su grietine ir daržovėmis, pievagrybių padažu, o galima - kaip garnyrą! Kotryna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (virtų su lupenomis)
250 gramų varškės
250 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
2 vienetai kiaušinių
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nulupti ir sutrinti.
2.
Į bulves dėti varškę, įtarkuoti sūrį, įmušti kiaušinius, įspausti česnaką, pagardinti prieskoniais. Viską kruopščiai išmaišyti ir išminkyti.
3.
Drėgnomis rankomis formuoti įprasto dydžio kotletus. Kepti ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Kotryna
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Viktorija
2018-07-03 12:55
Na pabandžiau ir aš, man taip pat pirma partija išėjo į šiūkšlių dėžę, nes nekibo visai, nors ir bulvės normalios ir kiaušiniai ne dideli... Įdėjus 2-3 šaukštus miltų, tapo įmanoma apversti. Skonyje draugų nerasi žinoma, bet vaizdas skanesnis nei patys blyneliai. Valgomi, bet mano skoniui bulviniai blyneliai ir tiek. ATSAKYTI
Milda
2018-05-26 16:21
Sveiki. Viską padariau kaip parašyta. Blynai/kotletai nesukibo visai. Viskas išsileido. Nusivyliau :( ATSAKYTI
Sandra
2018-05-30 10:20
Gali būti, kad varškę labai šlapią naudojot arba kiaušiniai dideli, ar bulvės nekrakmolingos? Reikėtų žiūrėti konsistenciją, jei matote, kad masė nelimpa, galima papildomai šiek tiek miltų berti. ATSAKYTI
li
2018-05-24 11:30
Sveiki, ar galima kepti orkaiteje? ATSAKYTI
Kotryna
2018-05-24 20:22
Galima ir orkaitėje :) Apie 180 C laipsnių, 20 - 30 minučių, kol apskrus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis