Minkšti virtinukai su bulvėmis ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti virtinukai su bulvėmis ir sūriu
Autorius apie receptą: Pagal šių virtinukų tešlos receptą aš dariau pirmą kartą ir mums labai patiko. Tešla labai elastinga, gerai kočiojasi. Virtinukus galite daryti su bet kokiu įdaru - grybų Pagal šių virtinukų tešlos receptą aš dariau pirmą kartą ir mums labai patiko. Tešla labai elastinga, gerai kočiojasi. Virtinukus galite daryti su bet kokiu įdaru - grybų varškės, mėsos, uogų ir taip toliau. Aš turėjau užsilikusios bulvių košės, tai ir padariau su ja. Uždėjau grybų padažo su grietine ir pietūs gavosi liuksiški. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
Tešlai:
220 gramų miltų (apytikriai)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai vandens (šalto)
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek druskos
Įdarui:
350 gramų bulvių košės
80 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų (mažo)
šiek tiek žalumynų (smulkintų)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakite su vandeniu, įpilkite aliejaus, įberkite druskos ir išmaišykite. Palaipsniui suberkite persijotus miltus ir užminkykite tešlą. Tešla turi nelipti prie rankų ir nebūti labai kieta.
2.
Įvynioti tešlą į maistinę plėvelę ir palikti pastovėti kambario temperatūroje apie 30 minučių.
3.
Įdarui svogūną nulupkite, susmulkinkite, apkepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su bulvių koše, sudėkite atvėsusį pakepintą svogūną, smulkintus žalumynus, pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Atpjaukite gabalėlį tešlos, pamiltuokite stalą, iškočiokite tešlą plonai ir išspauskite apskritimus. Dėkite įdaro, užlenkite ir suspauskite kraštus.
5.
Virkite pasūdytam vandenyje apie 7-9 minutes, priklauso nuo virtinukų dydžio ir tešlos storio. Patiekite su grietine ar mėgstamu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital