Minkšti varškės riestainiai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Minkšti varškės riestainiai
Minkšti varškės riestainiai
Minkšti varškės riestainiai
Minkšti varškės riestainiai
Minkšti varškės riestainiai
Minkšti varškės riestainiai
Minkšti varškės riestainiai
Autorius apie receptą: Šie riestainiai buvo gaminami pagal rekomendaciją, pradžioje juos gamino mano pusseserė, ji pasidalino internete rastu receptu ir tada jau gaminau ir aš. Man pavyko iškepti 18 Šie riestainiai buvo gaminami pagal rekomendaciją, pradžioje juos gamino mano pusseserė, ji pasidalino internete rastu receptu ir tada jau gaminau ir aš. Man pavyko iškepti 18 skanių, putlių, saldžių riestainių. Kai vaikai pamatė kepinį, įjungė savo vaizduotę ir pradėjo spėlioti į ką panašūs riestainiai. Vienam vaikui tai avino ragai, kitam - drugelio sparnai ir abu buvo teisūs. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
300 gramų kvietinių miltų
180 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai aliejaus
1 šaukštas grietinės
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pabarstymui į dubenėlį suberti cukrų ir vanilinį cukrų, sumaišyti ir atidėti.
2.
Į dubenį suberti miltus, kepimo miltelius ir druską. Persijoti.
3.
Į kitą dubenį dėti varškę, grietinę, įmušti kiiaušinius, įpilti aliejaus, suberti cukrų, vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti, galima sutrinti elektriniu trintuvu.
4.
Į dubenį su varškės mase suberti miltų mišinį ir išminkyti tešlą. Tešla turėtų būti elastinga ir nelimpanti prie rankų, jei reikia, galima dar įberti miltų.
5.
Gautą tešlą padalinti į 18 lygių dalių, kiekviena svėrė apie 40 gramų. Iš kiekvienos dalies suformuoti apie 20 cm ilgio volelį, tuomet iš abiejų pusių galiukus sukti link centro. Paruošto riestainio viršų priglausti į pabarstymui skirtą cukraus mišinį. Taip paruošti visus riestainius.
6.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti riestainius ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Rimantė
2024-02-16 18:48
Riestainiai gavosi puikūs! Tikrai rekomenduoju receptą ATSAKYTI
Rimantė
2024-02-17 19:57
Tą pačią diena tikrai labai skanūs. Sekančią dieną pasidaro truputį sprangūs. Nežinau ar tai ingredientų skirtumas, ar tiesiog su riestainiais taip būna. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital