Minkšti varškės ir obuolių blyneliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti varškės ir obuolių blyneliai
Autorius apie receptą: Iškepa labai kvapnūs ir skanūs. Man pavyko iškepti 9 blynelius. Iškepa labai kvapnūs ir skanūs. Man pavyko iškepti 9 blynelius. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
100 gramų varškės (minkštos)
1 šlakelis citrinų sulčių
5 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas medaus
1 šaukštelis kepimo miltelių (su lengvu kaupu)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Obuolius nulupti, sutarkuoti stambia tarka, apšlakstyti citrinų sultimis.
2.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
3.
Į dubenį su kiaušinių tryniais suberti cukrų ir išplakti iki purumo, varškę, medų, berti miltus, kepimo miltelius ir išmaišyti.
4.
Obuolių skystį nuspausti rankomis ir sudėti į dubenį su tešla.
5.
Į dubenį su kiaušinių baltymais įberti druskos ir išplakti iki standžių putų, tuomet sudėti į dubenį su tešlą ir išmaišyti.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti tešlos ir kepto blynelius ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital