Minkšti varškėčiai su grietinėlės ir medaus padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkšti varškėčiai su grietinėlės ir medaus padažu
Autorius apie receptą: Labai skanus padažiukas, jei mėgstate medų, būtinai išbandykite. Iš nurodyto ingredientų kiekio pavyko padaryti 12 vienetų. Labai skanus padažiukas, jei mėgstate medų, būtinai išbandykite. Iš nurodyto ingredientų kiekio pavyko padaryti 12 vienetų. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės (sausos, birios)
2 vienetai kiaušinių trynių (didelių arba 3 mažesnių)
60 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
Padažui:
100 mililitrų grietinėlės, liesos (naudojau 12 % riebumo)
50 gramų sviesto
50 gramų medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, trynius, berti cukrų, vanilę, druską ir gerai sutrinti. Įsijoti miltus ir gerai išmaišyti.
2.
Stalą ir rankas pamiltuoti, dėti varškės masę ir formuoti apvalų, ilgą volelį. Padalinti į 12 lygių dalių. Tuomet formuoti plokščius apvalius varškėčius.
3.
Į keptuvę dėti sviestą, aliejų, įkaitinti, dėti varškėčius ir apkepti ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių iki kol iškeps.
4.
Padažui į nedidelį puodą dėti medų, pilti grietinėlę, dėti sviestą ir maišant pakaitinti iki virimo.
5.
Tuomet varškėčius tiekti su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital