Minkšti varškėčiai orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Minkšti varškėčiai orkaitėje
Autorius apie receptą: Blynai pusryčiams - mūsų šeimoje savaitgalio ritualas. Turime savo mėgstamiausius, bet vis karts nuo karto išbandau naujus receptus. Šiandien čia atnešu kitokių Blynai pusryčiams - mūsų šeimoje savaitgalio ritualas. Turime savo mėgstamiausius, bet vis karts nuo karto išbandau naujus receptus. Šiandien čia atnešu kitokių varškėčių receptą (šaltinis čia ). Mums patiko. Galima valgyti su grietine ir mėgstamomis uogomis, uogiene, sutirštintu pienu, tirpintu šokoladu ar karamele, taip kaip labiausiai mėgstame. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
540 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai manų kruopų
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinius, suberti miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, viską išmaišyti ir palikti 20 - 60 minučių pastovėti.
2.
Iš pastovėjusios tešlos suformuoti pailgą volelį ir supjaustyti į 16 lygių dalių.
3.
Iš kiekvienos dalies suformuoti blynelį, galima paspausti peiliu arba pirštais.
4.
Kepimo skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus varškėčius.
5.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti ir šiuo plakiniu aptepti varškėčius.
6.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 minučių. Po 15 minučių kepimo, varškėčius apversti ir baigti kepti.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Karolina
2021-08-13 18:18
Labai skanu, dariau iš desertinės varškės, šlapimo rankom formavau blynelius, gavosi puikiai. :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital