Minkšti sūrio lietiniai su žalumynais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Minkšti sūrio lietiniai su žalumynais
Autorius apie receptą: Galite juos valgyti vienus ar įdaryti. Aš pusę padariau vyrui su mėsos įdaru , o kitus su šviežiu tepamu sūriu, avokadu ir lašiša. Galite juos valgyti vienus ar įdaryti. Aš pusę padariau vyrui su mėsos įdaru , o kitus su šviežiu tepamu sūriu, avokadu ir lašiša. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
pagal skonį krapų (arba petražolių)
Tešlai:
550 mililitrų pieno (apytikriai)
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių (didesnių)
150 gramų sūrio (smulkiai tarkuoto)
1 šaukštas aliejaus
2 šaukšteliai cukraus (apytikriai)
1 šaukštelis druskos (nubraukto)
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti miltus, pilti pieną, berti smulkiai tarkuotą sūrį, pilti aliejų, berti cukrų, druską, kepimo miltelius, ciberžolę ir gerai išmaišyti. Tuomet berti smulkintus krapus. Paruoštą tešlą palikti pastovėti 10-15 minučių.
2.
Įkaitinti keptuvę, samčiu semti tešlą, pilti į keptuvę, keptuvę pasukioti ore, kad tešla pasiskirstytų. Pakepti porą minučių, tuomet blyną atsargiai apversti ir pakepti dar minutę.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital