Minkšti šokoladiniai sausainiai

AUTORIUS:
Aušra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Minkšti šokoladiniai sausainiai
Minkšti šokoladiniai sausainiai
Minkšti šokoladiniai sausainiai
Minkšti šokoladiniai sausainiai
Autorius apie receptą: Minkštučiai viduje, traškūs išorėje, lengvai paruošiami - mano mylimiausi kakaviniai sausainiai. Net pastovėję jie išlaiko purų ir drėgną vidų, o bekepant, išgaunamas Minkštučiai viduje, traškūs išorėje, lengvai paruošiami - mano mylimiausi kakaviniai sausainiai. Net pastovėję jie išlaiko purų ir drėgną vidų, o bekepant, išgaunamas suskilimo efektas ir be jokio dekoravimo padaro juos tikrai įspūdingus. Darbo išties nėra daug. Receptą radau Youtube.com platformoje. (...daugiau) Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
150 gramų kvietinių miltų (aukščiausios rūšies)
2 vienetai kiaušinių
190 gramų cukraus
65 gramai kakavos (kokybiškos)
55 gramai sviesto (šalto, + skardai patepti)
1 šaukštas kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
1 šaukštas aliejaus (beskonis, pavyzdžiui saulėgrąžų arba rapsų)
0.5 stiklinės cukraus pudros (apvoliojimui, apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vidutinio dydžio inde sumaišykite miltus, kakava, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Jei norite, galite persijoti, bet tai nebūtina.
2.
Kubeliais supjaustykite šaltą sviestą, sudėkite jį į miltų mišinį ir pirštais įtrinkite, kol mišinio konsistencija primins drėgną smėlį.
3.
kiaušinius ir aliejų lengvai paplakite atskirame inde ir supilkite į trupinių mišinį. Masę minkykite, kol susiformuos lipni tešla. Tešlą suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve valandai.
4.
Kepimo skardą lengvai patepkite sviestu bei išklokite kepimo popieriumi. Taip pat paruoškite indą su cukraus pudrą volioti sausainiams.
5.
Gnybkite po nedidelį gabalėlį tešlos ir delnais formuokite nedidelius kamuoliukus. Kiekvieną gerai pavoliokite cukraus pudroje ir dėkite į skardą. Palikite nemažus tarpus, jie išsiplės.
6.
Kepkite 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12 minučių. Iškepusius iškart išimkite. Palaukite bent 5 minutes, kol sausainiai kiek sukietės ir perkelkite į norimą indą.
Patarimai:
Šilti sausainiai trapesni ir neturi traškios išorės. Atvėsus, vidus liks minkštas, o išorė taps traški.
AUTORIUS: Aušra
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital