Minkšti šokoladiniai pyragėliai su sviestiniu kremu

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šokoladiniai sausainiai su sviestiniu kremu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tradicinis JAV desertas, kuris yra net oficialus Meino valstijos skanėstas! Šis desertas vadinamas Whoopie pie arba Juoduoju mėnuliu, gali būti vadinamas sausainiais, Tradicinis JAV desertas, kuris yra net oficialus Meino valstijos skanėstas! Šis desertas vadinamas Whoopie pie arba Juoduoju mėnuliu, gali būti vadinamas sausainiais, pyragaičiais, pyragu ar net saldžiu sumuštiniu. Pyragėliai minkšti, minkšti, labai šokoladiniai ir su gana sodriu sviestiniu kremu. Valgyti galima iš karto paruoštus, bet skaniausi būna sudėti į sandarų indą ir bent kelias valandas palaikyti šaldytuve. (...daugiau) Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
Tešlai:
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus
150 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių (didelio)
80 gramų kakavos
75 gramai sviesto
3/4 šaukštelio sodos
0.5 šaukštelio vanilinio cukraus
1/4 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek aliejaus (formavimui)
Kremui:
250 gramų sviesto
200 gramų cukraus pudros
3 šaukštai pieno
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai sviestą ištirpinti ir palikti šiek tiek atvėsti kambario temperatūroje.
2.
Kiaušinį šluotele plakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir taps kremiška. Nuolat maišant supilti kefyrą, tuomet, toliau maišant, supilti sviestą. Berti sodą, kepimo miltelius, druską. Išmaišyti. Dalimis berti kakavą ir miltus, vis permaišant. Nemaišyti labai ilgai, tik, kol neliks sausų gumuliukų. Indą pridengti ir 40 minučių statyti į šaldytuvą.
3.
Delnus sutepti aliejumi ir nuo tešlos gnybti maždaug graikinio riešuto ar kiek didesnio dydžio gabalėlius. Juos pavolioti tarp delnų, suformuojant kamuoliuką. Kamuoliukų skaičius turi būti lyginis.
4.
Kiekvieną kamuoliuką dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą, truputį paspaudžiant. Tarp sausainių palikti tarpelius.
5.
Kepti iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių. Patikrinti mediniu smeigtuku - įsmeigus ir ištraukus jis turi būti sausas, jei bus aplipęs tešla, kepta dar kelias minutes ir vėl tikrinti. Iškepusius palikti visiškai atvėsti.
6.
Kremui kambario temperatūros sviestą išmaišyti su vaniliniu cukrumi, cukraus pudra ir pienu iki vientisos masės. Kad kremas būtų tvirtesnis, galima 15 minučių palaikyti šaldytuve.
7.
Ant kiekvieno atvėsusio sausainio plokščios pusės tepti kremo (galima krema spausti kondeteriniu švirkštu), užvožti kita pusele. Valgyti iš karto arba sudėti į sandariai uždaromą indą ir palaikyti šaldytuve.
AUTORIUS: Ingrida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital