Minkšti sausainiai su Rududu (be kepimo miltelių)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Minkšti sausainiai su Rududu (be kepimo miltelių)
Minkšti sausainiai su Rududu (be kepimo miltelių)
Minkšti sausainiai su Rududu (be kepimo miltelių)
Autorius apie receptą: Šie sausainiai iškepa minkštučiai. Aš juos dar sutepiau karamele, kitą kartą bandysiu sutepti su obuolių džemu. Galite sausainių ir nesutepti, skanu ir taip. Šiai sausainių Šie sausainiai iškepa minkštučiai. Aš juos dar sutepiau karamele, kitą kartą bandysiu sutepti su obuolių džemu. Galite sausainių ir nesutepti, skanu ir taip. Šiai sausainių tešlai nereikia jokių kepimo miltelių. Šį biskvitą kelia tik kiaušiniai, todėl labai svarbu, kad jie būtų itin gerai išplakti. Nuotraukoje sausainiai kepti iš dvigubos normos. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
2 vienetai kiaušinių (didelių)
90 gramų kvietinių miltų
70 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
Pertepimui:
pagal poreikį karamelizuoto kondensuoto pieno (pavyzdžiui, "Rududu")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų.
2.
Į baltymus įberkite žiupsnelį druskos, suberkite pusę cukraus ir išplakite elektriniu plakikliu (mikseriu) iki standžių putų, plakite ne mažiau nei 5 minutes.
3.
Kitame dubenyje išplakite elektriniu plakikliu trynius, berkite likusį cukrų, vanilinį cukrų, plakite toliau iki purios, lengvos, šviesios masės apie 5-8 minutes. Į išplaktą trynių masę sudėkite išplaktus baltymus ir mentele, atsargiai judesiais iš apačios, į viršų įmaišykite.
4.
Į atskirą dubenėlį persijokite miltus ir berkite į išplaktą trynių ir baltymų masę atsargiai, kad neliktų sausų miltų, judesiais iš apačios į viršų įmaišykite į tešlą. Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį.
5.
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir konditeriniu maišeliu išspauskite nedidelius apvalius sausainius.
6.
Kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 min., kol gražiai pagels. NEPERKEPKITE, nes kietėja! Iškepus atsargiai nuimkite nuo kepimo popieriaus.
7.
Ant atvėsusių sausainių per vidurį dėkite karamelizuoto kondensuoto pieno ir uždengiame kitu sausainiu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Emilija
2021-04-25 14:21
O galima ,,Rududu’’ keisti pavizdžiui į ,,Nutela’’ ATSAKYTI
Greta
2021-04-26 10:31
Galima :) ATSAKYTI
Rube
2021-03-28 16:09
Gal galit pasakyt ka padariau ne taip kad iskepti sausainiai lipo prie pirstu . Ir kaip suformuot kita kart grazius sausainius nes man kaip blynai istizo ir gavosi negraziu formu :) ATSAKYTI
Greta
2021-03-29 10:45
Sausainius reikia formuoti spaudžiant iš konditerinio maišelio (ar paprastame, storesnio politileno maišelyje, sudėjus tešlą, nukirpt truputį kamputį). O antras dalykas - reikia dėti kepti į jau įkaitusią orkaitę. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital