Minkšti sausainiai su karameliniu pertepimu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti sausainiai su karameliniu pertepimu
Autorius apie receptą: Greitai pagaminami, iš paprastų produktų ir labai skanūs! Greitai pagaminami, iš paprastų produktų ir labai skanūs! Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
60 gramų kvietinių miltų
50 gramų cukraus
30 gramų kukurūzų krakmolo
šiek tiek druskos
pagal skonį vanilės
Pertepimui:
100 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
60 gramų balto šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Baltymus atskirti nuo trynių.
2.
Baltymus išplakti su cukrumi ir druska iki standžių putų.
3.
Miltus su krakmolu persijoti.
4.
Trynius su vanile irgi trumpai išplakti, atsargiai sumaišyti su baltymais. Tada į kiaušinių masę įmaišyti (neplakti) persijotus miltus su krakmolu.
5.
Tešlą sudėti į konditerinį maišelį ir išspausti mažus rutuliukus į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Būtinai tarp sausainių palikite tarpus, nes, kepant, jie padidės.
6.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 8-10 min., kol gražiai pagels. Palikti atvėsti.
7.
Pertepimui kondensuotą pieną pakaitinti, tada suberti sutrupintą baltą šokoladą ir gerai išmaišyti iki vientisos masės. Leisti atvėsti.
8.
Vienam perteptam sausainiui reikia dviejų sausainiukų, tai suskirstyti po 2 maždaug vienodo dydžio, kad sausainiai išeitų gražūs.
9.
Imti po vieną sausainiuką, užtepti ant jo kremo, uždėti kitą ir atsargiai paspausti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital