Minkšti saldžiųjų bulvių blyneliai

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti saldžiųjų bulvių blyneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Jei pabodo įprasti bulviniai blynai, rekomenduoju išbandyti šiuos! Paruošti paprasta, o skonis tiesiog puikus. Labai skanus su šviežių daržovių salotomis, galima pagardinti Jei pabodo įprasti bulviniai blynai, rekomenduoju išbandyti šiuos! Paruošti paprasta, o skonis tiesiog puikus. Labai skanus su šviežių daržovių salotomis, galima pagardinti grietine. (...daugiau) Edita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai saldžiųjų bulvių (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
60 gramų maltų džiūvėsėlių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nulupti ir sutarkuoti burokine tarka. Pabarstyti druska, išmaišyti ir palikti 5 - 7 minutes pastovėti, kad išsiskirtų sultys.
2.
Kiaušinius lengvai išplakti su prieskoniais. Bulves lengvai nusunkti ir sudėti į kiaušinių plakinį. Dėti smulkintą svogūną ir svogūnų laiškus ir viską išmaišyti.
3.
Berti džiūvėsėlių ir maišyti, tešla bus gana tiršta. Man paprastai prireikia apie 60 gr, priklausomai nuo bulvių ir dydžio, gali reikėti kiek daugiau ar mažiau.
4.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinti aliejų ir dėti po didelį šaukštą masės kiekvienam blyneliui, šiek tiek paspausti mentele. Kepti iš abiejų pusių, kol apskrus, iškepa maždaug per 15 minučių.
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital