Minkšti lietinių blynai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti lietinių blynai
Autorius apie receptą: Lietiniai iškepa labai skanūs ir minkštučiai. Lietiniai iškepa labai skanūs ir minkštučiai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pieno
3 vienetai kiaušinių (didelių)
250 mililitrų vandens (verdančio)
240 gramų kvietinių miltų
3 šaukštai aliejaus
1.5 šaukšto cukraus (apytikriai)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, druską ir išplakti. Įpilti 250 ml pieno ir gerai išmaišyti. Tuomet palaipsniui berti miltus ir vėl maišyti. Supilti likusius 250 ml pieno, aliejų ir išmaišyti.
2.
Į dubenį su paruošta tešla plona srovele pilti vandenį greitai maišant. Tešla būna labai skysta. Tešlos palikti pastovėti nereikia.
3.
Į įkaitinta keptuvę pilti tešlos, pavartant paskirstyti per visą plotį ir kepti iš abiejų pusių iki kol iškepa.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital