Minkšti plikytos pieniškos tešlos virtinukai su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Plikytos pieniškos tešlos koldūnai virtinukai su mėsa
Autorius apie receptą: Buvo labai smalsu išbandyti tokį virtinukų receptą, nes taip jiems tešlos dar nebuvau gaminusi. Virtinukai pavyko labai skanūs, namiškiams patiko, o pagaminti nieko sudėtingo, Buvo labai smalsu išbandyti tokį virtinukų receptą, nes taip jiems tešlos dar nebuvau gaminusi. Virtinukai pavyko labai skanūs, namiškiams patiko, o pagaminti nieko sudėtingo, viskas paprasta, tik, žinoma, tokie patiekalai reikalauja šiek tiek laiko. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
Tešlai:
370 gramų miltų (apytikriai)
250 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio cukraus
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
500 gramų mėsos (virtos, naudojau jautieną)
1 vienetas svogūnų
1 šaukštas sviesto
pagal poreikį sultinio (mėsos)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą įpilti pieną, įmušti kiaušinį, suberti druską, cukrų. Suberti 3 - 4 šaukštus miltų ir išmaišyti, tešla turi būti skystoka.
2.
Dėti ant viryklės, kaitinti ir maišyti, kol pradės tirštėti ir atsiras maži gumuliukai. Tada nuimti nuo viryklės, po truputį suberti likusius miltus ir užminkyti tešlą.Tešla turi būti elastinga, minkšta. Palikti tešlą pastovėti 10 - 15 minučių.
3.
Įdarui virtą mėsą sumalti. Keptuvėje su sviestu apkepti supjaustytą svogūną ir sumaišyti su mėsa. Suberti prieskonius, įpilti šiek tiek sultinio, kad įdaras būtų sultingas.
4.
Tešlą iškočioti, išspausti apskritimus, įdėti įdaro, užlenkti ir užspausti kraštus. Virti pasūdytame vandenyje apie 4 - 6 minutes. Patiekti su grietine, pakepintais svogūnais ar grybų padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital