Minkšti obuoliniai sausainiai

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 17)
Obuolių sausainiai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, kvapnūs, rudeniški ir minkšti obuoliniai sausainiai smaližiams! Skaniausi dar šilti su pienu ar arbata. Vėsdami tvirtėja, jei norite, kad išliktų minkšti, Labai skanūs, kvapnūs, rudeniški ir minkšti obuoliniai sausainiai smaližiams! Skaniausi dar šilti su pienu ar arbata. Vėsdami tvirtėja, jei norite, kad išliktų minkšti, atvėsusius reikėtų sudėti į sandariai uždaromą indelį. (...daugiau) Karina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (minkšto)
90 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio cinamono
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius lengvai paplakti, kad susijungtų tryniai ir baltymai. Berti cukrų ir dar kartą perplakti.
2.
Įmaišyti minkšta sviestą, dar kartą perplakti. Berti miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Kruopščiai išmaišyti, kad neliktų sausų gumuliukų.
3.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius ir kotelius. Sutarkuoti tiesiai į tešlą ir išmaišyti.
4.
Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti po šaukštą tešlos vienam sausainiui. Tarp sausainių palikti tarpelius.
5.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2019-08-29 11:45
Lengvai pagaminami ir ne per saldūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital