Minkšti obuoliniai blynai

AUTORIUS:
Monika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkšti obuoliniai blynai
Minkšti obuoliniai blynai
Minkšti obuoliniai blynai
Autorius apie receptą: Šiuos blynelius kepu kartą per savaitę, valgo maži ir dideli, niekada neatsibostantys! Šiuos blynelius kepu kartą per savaitę, valgo maži ir dideli, niekada neatsibostantys! Monika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai obuolių (didesnių)
200 mililitrų pieno
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus (arba tirpinto sviesto)
1 šaukštas cukraus (apytikriai, pagal skonį)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius lengvai suplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Supilame pieną ir aliejų arba tirpintą sviestą, dar šiek tiek paplakame.
2.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais, druska ir suberiame į plakinį, viską gerai išmaišome. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
3.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir obuolius sutarkuojame į tešlą burokine tarka.
4.
Kepame keptuvėje ant mažesnės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus.
Patarimai:
Aš naudojau saldesnius obuolius, jei obuoliai Jūsų rūgštesni, cukraus galite dėti ir daugiau, pagal skonį.
AUTORIUS: Monika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Almeda
2021-01-18 15:11
Gavosi laaabai skanūs! Viską dariau pagal receptą. Tobuli, ir purūs! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital