Minkšti medaus vafliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti medaus vafliai
Autorius apie receptą: Aromatiniai, minkšti ir labai skanūs. Aromatiniai, minkšti ir labai skanūs. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių (M dydžio)
280 gramų kvietinių miltų
125 gramai sviesto (ištirpinto, atvėsusio)
200 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
110 gramų medaus (tiršto)
1 vienetas citrinų
1 šaukštas citrinų sulčių (apytikriai)
1 šaukštelis kepimo miltelių (su kaupu)
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, dėti vanilę, medų ir išplakti iki lengvo purumo. Įpilti pieną, sviestą, įtarkuoti citrinos žievelę ir išmaišyti. Įsijoti miltus, išmaišyti.
2.
Į dubenėlį berti kepimo miltelius, pilti citrinos sultis ir išmaišyti. Tuomet supilti į dubenį su tešla ir išmaišyti.
3.
Keptuvę įkaitinti, pilti samtį tešlos ir kepti iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital