Minkšti lietiniai blyneliai su mineraliniu vandeniu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Lietiniai blynai
Autorius apie receptą: Greiti lietiniai blyneliai - iškepa labai minkšti, aromatingi, skanūs. Skanu įdaryti su varške ar valgyti su uogomis, grietine ar mėgiama uogiene. Greiti lietiniai blyneliai - iškepa labai minkšti, aromatingi, skanūs. Skanu įdaryti su varške ar valgyti su uogomis, grietine ar mėgiama uogiene. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai kiaušinių (didelių)
200 mililitrų grietinėlės (10% riebumo arba riebesnio pieno)
200 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo
200 gramų kvietinių miltų
3 šaukštai cukraus (apytikriai)
2 šaukštai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį vanilės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į vidutinio dydžio dubenį įmušti kiaušinius, pilti grietinėlę, gazuotą mineralinį vandenį, berti cukrų, druską, vanilę ir viską gerai išplakti.
2.
Tuomet po truputį berti miltus ir gerai išmaišyti iki vientisos masės ir palikti pastovėti 20-25 minutes.
3.
Į dubenį su tešla pilti aliejų ir išmaišyti.
4.
Keptuvę įkaitinti iki vidutinės kaitros, pilti tešlos, pakėlus keptuvę pavartyti ją ore, kad tešla paskilstų per visą keptuvės plotį ir kepti iki kol apkeps, tuomet apversti ir dar pakepti iki kol visiškai iškeps. Taip iškepti visus lietinius blynus.
5.
Iškepusius blynus galite įdaryti ar valgyti su uogomis, vaniliu padažu, grietine ar uogiene.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital