Minkšti kukuliai švediškai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Minkšti kukuliai švediškai
Autorius apie receptą: Daug girdėjau atsiliepimų apie švediškus kukulius. Visi kaip vienas tvirtina, kad jie labai skanūs. Tai pribrendau ir aš pagaminti taip visų išgirtų švediškų kukulių. Ir Daug girdėjau atsiliepimų apie švediškus kukulius. Visi kaip vienas tvirtina, kad jie labai skanūs. Tai pribrendau ir aš pagaminti taip visų išgirtų švediškų kukulių. Ir ką galiu pasakyti...jie TOBULI. Net vyras paklausė, ką čia į juos tokio dėjau, kad jie tokie skanūs, o ir padažiukas mmm... 10 balų. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų jautienos faršo (galima maišyti su kiaulienos faršu)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
3 šaukštai sultinio (arba vandens)
3 šaukštai džiūvėsėlių
2 šaukštai grietinėlės
pagal skonį pipirų
pagal skonį druskos
Padažui:
500 mililitrų sultinio (gali būti ir kubeliais)
200 mililitrų grietinėlės (12%)
3 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas miltų
Kepimui:
pagal poreikį sviesto (lydyto)
Patiekiant:
pagal poreikį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įdėti faršą, įmušti kiaušinius, supilti sultinį (arba vandenį), grietinėlę, suberti džiūvesėlius, pagardinti druska ir pipirais.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūną ir sudėti į faršą, viską gerai išmaišyti.
3.
Iš faršo rankomis formuoti graikinio riešuto dydžio kukuliukus.
4.
Įkaitinti keptuvę, išlydyti sviestą, sudėti kukuliukus ir apkepti. Kai iškeps, sudėti į lėkštę.
5.
Toje pačioje keptuvėje suberti miltus, supilti sultinį ir skubiai maišyti, kad neliktų gumuliukų.
6.
Kai padažas pradės tirštėti, supilti grietinėlę ir sojų padažą.
7.
Į keptuvę su padažu sudėti kukuliukus, pabarstyti druska ir viską dar patroškinti apie 7 - 10 minučių.
8.
Troškintus kukuliukus išdėlioti į lėkštes, pagardinti prieskoninėmis žolelėmis ir patiekti su bulvių koše, žirneliais ir bruknėmis, ar kitu mėgstamu garnyru.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kristina
2020-04-17 12:13
Labai labai skanu, ačiū už receptą! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital