Minkšti kotletai su bolivine balanda

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Faršo ir bolivinės balandos kotletai
Autorius apie receptą: Kai išviriau šias kruopas, negalėjau patikėti, kad jos tokios skanios! Kaip tik susiruošiau kepti maltinukus, tad panaudojau balandas maltinukų gamybai. Kai išviriau šias kruopas, negalėjau patikėti, kad jos tokios skanios! Kaip tik susiruošiau kepti maltinukus, tad panaudojau balandas maltinukų gamybai. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų faršo (naudojau kalakutieną su kiauliena)
0.5 stiklinės bolivinių balandų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
4 skiltelės česnako (smulkinto)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis maltos raudonosios paprikos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bolivines balandas perplaukite vandeniu, užpilkite stikline vandens ir virkite 15-20 min. Atvėsinkite.
2.
Į dubenį sudėkite mėsos faršą, atvėsusias kruopas, svogūnus, česnakus, įmuškite kiaušinius, suberkite druską, pipirus ir paprikos miltelius. Gerai išmaišykite.
3.
Drėgnomis rankomis formuokite kukuliukus, trumpai pakepkite juos keptuvėje su įkaitintu aliejumi.
4.
Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 220 C laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite 15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital