Minkšti kopūstų kepsneliai

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Minkšti kopūstų kepsneliai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Pietums, kai nesinori mėsos puikiai tinka kopūstų kepsneliai. Labai nesudėtinga, sotu ir gardu. Puikiai tinka tiekti su grietine ar natūraliu jogurtu. Pietums, kai nesinori mėsos puikiai tinka kopūstų kepsneliai. Labai nesudėtinga, sotu ir gardu. Puikiai tinka tiekti su grietine ar natūraliu jogurtu. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 kilogramas kopūstų (apvirto)
2 vienetai kiaušinių
105 gramai manų kruopų
80 gramų kvietinių miltų
1 pundelis rausvųjų svogūnų (arba paprasto)
1 pundelis špinatų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Papildomai:
pagal poreikį sviesto (kepimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną susmulkinti.
2.
Į keptuvę įdėti sviesto, ištirpinti, suberti svogūną ir apkepti.
3.
Kopūstą sutarkuoti burokine tarka, suberti į dubenį.
4.
Špinatus susmulkinti. Į dubenį su kopūstu sudėti svogūną, suberti manų kruopas, miltus, įmušti kiaušinius, įberti druskos, pipirų, įdėti špinatus ir gerai išmaišyti.
5.
Iš paruoštos masės formuoti kepsnelius.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti paruoštus kepsnelius ir apkepti iš abiejų pusių po kelias minutes iki kol apskrus.
AUTORIUS: Daiva
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Daiva
2021-01-28 16:57
Nepatiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital