Minkšti kepti varškėčiai

AUTORIUS:
Ramunė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Minkšti kepti varškėčiai
Autorius apie receptą: Mano šeimyna labai mėgsta patiekalus iš varškės, todėl aš dažnai juos gaminu. Mano šeimyna labai mėgsta patiekalus iš varškės, todėl aš dažnai juos gaminu. Ramunė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
6 šaukštai grietinės, 30% riebumo
3 šaukštai kvietinių miltų
3 šaukštai cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Persijojame miltus.
2.
Varškę sutrupiname į dubenėlį. Įmušame kiaušinius, įdedame grietinę, beriame druską bei cukrų, viską gerai išmaišome. Tuomet po truputį beriame persijotus miltus, suminkome tešlą.
3.
Tešla yra šiek tiek limpanti prie rankų, todėl varškėčius formuokite drėgnomis rankomis.
4.
Kepkite keptuvėje su aliejumi ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Apverskite ir taip pat apkepkite kitą pusę.
5.
Patiekite su grietine, jogurtu, uogiene ar kitais mėgstamais priedais.
AUTORIUS: Ramunė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital