Minkšti kefyriniai žagarėliai

AUTORIUS:
Renata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Žagarėliai su kefyru
Žagarėliai su kefyru
Žagarėliai su kefyru
Autorius apie receptą: Paprasti kefyrinukai. Kas mėgsta minkštus ir storus. Paprasti kefyrinukai. Kas mėgsta minkštus ir storus. Renata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
440 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
200 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai cukraus (arba pagal poreikį)
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį vanilinio cukraus
Virimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį pilti kefyrą, berti sodą ir išplakti iki kol suputos.
2.
Į dubenį su kefyru berti druską, cukrų, įmušti kiaušinį ir vėl išplakti. Dalimis įsijoti miltus ir minkyti tešlą. Miltų kiekį pakoreguokite, jei reikia. Tešla turi būti vos lipni, minkšta.
3.
Paruoštą tešlą palikti 30 minučių pastovėti.
4.
Tešlą iškočioti iki norimo storio lakšto. Supjaustyti juostelėmis. Juostelių viduryje padaryti įpjovas, perkišti galus ir suformuoti žagarėlius.
5.
Į puodą pilti aliejaus, įkaitinti iki vidutinės kaitros, dėti žagarėlius ir kepti iki kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital