Sultingi žuvies kotletukai su varške (be kvietinių miltų ir džiūvėsėlių)

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Žuvies kotletai su varške
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Minkšti ir labai skanūs žuvies kotletukai su varške. Labai skanu su bulvių koše, ryžiais, daržovių salotomis. Minkšti ir labai skanūs žuvies kotletukai su varške. Labai skanu su bulvių koše, ryžiais, daržovių salotomis. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų baltos žuvies filė
150 gramų varškės
150 mililitrų kefyro
1 vienetas kiaušinių
1 pundelis svogūnų laiškų
30 gramų avižinių dribsnių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žuvies filė smulkiai sukapoti arba permalti (per stambesnį sietelį). Sudėti varškę, įmušti kiaušinį, pilti kefyrą, berti smulkintus svogūnų laiškus, pagardinti prieskoniais, berti avižinius dribsnius.
2.
Kruopščiai išmaišyti ir palikti pastovėti apie 20 minučių, jog dribsniai išbrinktų.
3.
Kepti įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol dailiai apskrus.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis