Minkšti ir purūs varškės keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Minkšti ir purūs varškės keksiukai
Autorius apie receptą: Labai paprasta ir labai skanu! Iškepa minkšti, purūs keksiukai. Šį kartą kepiau su džiovintomis spanguolėmis, tiktų čia ir riešutai, bet galite ir nieko nedėti į tešlą. Labai paprasta ir labai skanu! Iškepa minkšti, purūs keksiukai. Šį kartą kepiau su džiovintomis spanguolėmis, tiktų čia ir riešutai, bet galite ir nieko nedėti į tešlą. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
200 gramų varškės
200 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių (didelių)
150 gramų sviesto
150 gramų cukraus
3 šaukštai razinų (arba džiovintų spanguolių, nebūtina)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą įdėkite į dubenį, ištirpinkite ir palikite pravėsti.
2.
Tuomet į dubenį su sviestu suberkite cukrų, vanilinį cukrų, sudėkite varške ir viską gerai išmaišykite elektriniu plaktuvu. Po vieną įmuškite kiaušinius, išmaišykite.
3.
Į dubenį su sviestu persijokite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite elektriniu plaktuvu. Suberkite razinas ir lengvai permaišykite mentele.
4.
Keksiukų formą išklokite popierinėmis formelėmis ir sudėkite tešlą, užpildykite maždaug 3/4 formelės.
5.
Kepkite įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 - 30 minutes iki kol keksiukai gražiai pageltonuos ir bus iškepę. Patikrinti ar iškepė galima mediniu smeigtuku - įsmeigtas ir ištrauktas pagaliukas turi būti švarus.
6.
Kai keksiukai iškeps ir atvės, apibarstykite cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Agne
2021-05-16 18:01
Labai geras receptukas, keksiukai gavosi super, minksti ir skanus! Reiks issisaugot ateiciai ATSAKYTI
Aistė
2021-03-17 10:51
Vietoj razinų įpyliau kokosų, o iškepus aptepiau šokoladiniu glaistu. Tobula! ATSAKYTI
Marija
2020-12-02 20:10
Pavyko puikiai! Labai skanu. Dejau datuliu vietoj razinu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital