Minkšti cukinijų varškėčiai su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti cukinijų varškėčiai su obuoliais
Minkšti cukinijų varškėčiai su obuoliais
Minkšti cukinijų varškėčiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Virtuvėje vėl karaliauja cukinija. Mano manymu, ši daržovė universaliausiai panaudojama patiekaluose ir visi patiekalai pagaminti su cukinijomis yra gardūs ir turint jų Virtuvėje vėl karaliauja cukinija. Mano manymu, ši daržovė universaliausiai panaudojama patiekaluose ir visi patiekalai pagaminti su cukinijomis yra gardūs ir turint jų namuose, alkani tikrai neliksite. Šį kartą gaminau kiek kitokius varškėčius nei įprasta - cukinijų varškėčius su obuoliais, kurių receptu noriu pasidalinti ir su jumis. Iš recepte nurodytų produktų kiekio pavyko iškepti 8 varškėčius. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas cukinijų (nedidelės)
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas obuolių
4 šaukštai avižinių miltų (apytikriai, arba kitų miltų)
2 šaukšteliai cukraus (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį kokosų aliejaus (arba kito aliejaus, lydyto sviesto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, skystį nupilti. Tuomet sutarkuoti obuolį.
2.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, berti cukrų, gerai išmaišyti ir sutrinti.
3.
Į varškės masę dėti tarkuotą cukiniją, obuolį, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Jei naudosite kvietinius miltus, jų gali reikėti daugiau.
4.
Iš masės rankomis suformuoti varškėčius. Man pavyko suformuoti 8 varškėčius.
5.
Į keptuvę dėti kokosų aliejų, ištirpinti, dėti paruoštus varškėčius ir kepti iš abiejų pusių, iki kol iškeps.
6.
Varškėčius galima patiekti su uogiene, šviežiai trintomis uogomis, grietine ar natūraliu jogurtu arba valgyti su medumi.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Raimonda Sokolovienė
2022-09-04 12:16
Ačiu kad dalinatės ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital