Minkšti cukinijų vafliai be miltų

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Minkšti cukinijų vafliai be miltų
Autorius apie receptą: Labai skanūs vafliukai, kuriuos būtinai rekomenduoju išbandyti. Labai skanūs vafliukai, kuriuos būtinai rekomenduoju išbandyti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai kiaušinių (mažų)
70 gramų cukinijų
6 šaukštai maltų migdolų (su kaupu)
4 šaukštai grietinės (neriebios)
20 gramų sviesto
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal poreikį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpinti ir palikti atvėsti.
2.
Kiaušinius stipriai išplakti.
3.
Cukiniją sutarkuoti smulkia tarka, suberti prieskonius, smulkintus krapus. Įdėti grietinę, sumaišytą su kepimo milteliais. Supilti sviestą, išplaktus kiaušinius.
4.
Viską išmaišyti ir galiausiai suberti maltus migdolus ir dar kartelį pamaišyti. Tešla turi būti tiršta. Palikti tešlą pastovėti 5-7 minutes.
5.
Dėti po 1 šaukštą tešlos į įkaitintą ir aliejumi išteptą vaflinę. Kepti vaflius, kol gražiai apskrus.
6.
Patiekti su su grietine arba jogurtiniu-česnakiniu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital