Sultingi cukinijų kukuliukai pomidoriniame padaže

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Cukinijų kukuliai kukuliukai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Puiki idėja pietums ar vakarienei be mėsos - sotūs ir labai skanūs cukinijų kukulaičiai, troškinti pomidorų padaže. Gardu su makaronais, ryžiais ar bulvių koše! Puiki idėja pietums ar vakarienei be mėsos - sotūs ir labai skanūs cukinijų kukulaičiai, troškinti pomidorų padaže. Gardu su makaronais, ryžiais ar bulvių koše! Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas cukinijų (be sėklų ir odos)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
140 gramų maltų džiūvėsėlių
60 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių (didelio)
2 skiltelės česnako
1 šaukštelis druskos
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį pipirų
šiek tiek baziliko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukiniją stambiai sutarkuoti, pabarstyti druska ir palikti 15 minučių pastovėti. Tada labai gerai nuspausti, turėti likti apie pusė masės ar net mažiau.
2.
Į nusunktą cukiniją įmušti kiaušinį, pagardinti pipirais, išmaišyti. Berti džiūvėsėlius ir tarkuotą sūrį. Gerai išmaišyti.
3.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Drėgnais delnais iš cukinijų masės formuoti kukulaičius ir dėti kepti. Apkepti iš visų pusiu, vis pavartant, kol apkeps. Kukulius atidėti į kitą indą ir pridengti, kad nevėstų.
4.
Keptuvėje apkepinti smulkintą svogūną ir česnaką iki suminkštės. Sudėti pomidorus ir patroškinti, kol naguors šiek tiek skysčio ir padažas sutirštęs.
5.
Į padažą dėti kukulaičius ir troškinti, vis pavartant ir užpilant padažo apie 10-15 minučių.
6.
Patiekiant papuošti bazilikais ar kitais mėgiamais žalumynais. Skanaus!
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilma
2019-07-26 09:31
Išbandžiau. Labai skanūs kukuliai tik apkepti. Puikiai viskas iškepa, cukinija lieka traški, viršus nuo sūrio skaniai apskrunda. Dalį dėjau patroškinti ir pagal receptą. Kukuliai ištįžo, o padažas nuo konservuotų pomidorų labai rūgštus. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital